Marleen en Joy schrijven

Passie, een berg en lieve mensen!

Een frisse start, een avontuur, een uitdaging, een nieuwe weg, een kans, een missie. Al deze omschrijvingen passen bij het pad dat Joy en ik hebben besloten te gaan volgen. De afgelopen weken zijn hectisch en energierovend geweest, maar zoals ze zeggen: 'Great things never came from comfort zones'. En daar zitten we nu niet in, een comfortabele zone.

Er komt een hoop bij kijken, je eigen programma opzetten. Maar wij deinzen er niet voor terug. We hebben ontzettend lieve mensen om ons heen die helpen en staan te springen om samen met ons dit avontuur aan te gaan. We hebben ervaren coaches gevonden waar we veel vertrouwen in hebben en die ook veel vertrouwen in ons hebben! Stiekem is dit ook wel een beetje een droom. Je eigen programma, je eigen team om je heen bouwen, je eigen weg volgen...

We staan nu aan de voet van de Olympus berg. Boven op de top ligt Tokyo. En op die top staat een podium waar wij op willen staan. De enige manier om daar te komen is stap voor stap, een voet voor de andere. We zijn ambitieus, gedreven, standvastig en vastberaden dat we daarheen willen. Natuurlijk zijn alleen lieve mensen niet genoeg. Je hebt ook partners nodig die deze weg met je willen bewandelen. Die de weg mogelijk maken. Maar ook daar hebben we vertrouwen in. We hebben vertrouwen dat wanneer wij ons verhaal vertellen en onze droom dat we mensen absoluut enthousiast kunnen maken. Dat we mensen mee kunnen nemen op onze reis.

Voor mij is dit een van de mooiste banen die er bestaan. Ik mag elke dag bezig zijn met mijn passie, werken met gedreven mensen en samen met mensen werken aan een droom. Natuurlijk is het niet alleen maar het paradijs. Topsport is ook afzien, hard werken, kapot gaan, huilen, weer opstaan, opnieuw en opnieuw en opnieuw. Je wordt er harder van, je wordt er beter van, je leert jezelf ontzettend goed kennen en ik geloof dat ik er de afgelopen jaren door ben gegroeid als mens.

Voor mij is het de mooiste manier van samenwerken met een partner. Je moet elkaar vertrouwen en voor elkaar door het vuur gaan. Als je dan uiteindelijk samen boven op die berg staat is dat een ervaring die je de rest van je leven meeneemt. Maar voor nu blijven we een voet voor de andere zetten. Iedere dag, in de gym en in het zand. Elke dag worden we een beetje beter en elke dag komen we een stukje dichter bij de top. Lopen jullie mee? Liefs, Marleen

#stubbe #vaniersel #beachvolleybal #Tokyo2020 #Tokio2020

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!