Marleen en Joy schrijven

Brazilië here we come!

​Vandaag is het dan officieel besloten. Officieel? Uhm... ja. Marleen en ik hebben dus besloten... Samen met onze coach Wesley, dat we naar Brazilië gaan! En niet voor een weekje, nee... We gaan vijf weken trainen. Iedere dag. Keihard.

We vertrekken 18 januari en komen 5 maart weer thuis. We gaan in Brazilië naar twee steden: Fortaleza en Joao Pessoa. Twee super bestemmingen waar we volop kunnen trainen met wind, in de zon en op het zand.

En daarna? Vliegen we door naar Fort Lauderdale voor de eerste Major Series van het seizoen van 2018. We hebben er onwijs veel zin in en zullen jullie regelmatig updaten! Blijven jullie ons volgen? Liefs Joy

#Tokio2020 #Tokyo2020 #beachvolleybal #stubbe #sprayzz #unstubbable

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!