Marleen en Joy schrijven

Even bijkletsen?

Hallo allemaal!

Nu Joy is afgestudeerd en de rust weer een beetje is terug gekeerd wordt het weer tijd voor een update!

De afgelopen maand hebben wij ons vooral gefocust op heel hard trainen. Lees…heel… heel… hard trainen. De aanpak van onze Braziliaanse coach Wesley Pinheiro was aanpoten voor ons. Het tempo ligt vele malen hoger, veel herhalingen en doorgaan tot het goed is. De eerste twee weken wilden we alleen maar slapen tussen de trainingen door. Eten, trainen slapen eten trainen, slapen. Maar we merken, nu we een paar weken verder zijn, dat ons lichaam sterker wordt en dat we gewend raken aan de manier van trainen. We kunnen meer ballen slaan, vaker springen, langer rennen, feller sprinten, kortom we houden het langer vol. Dit geeft voldoening, die progressie. Je ziet dat we beiden grote stappen maken in onze eigen functies in het veld, maar ook grote stappen samen als team.

Een nieuw team vormen is altijd een beetje spannend.

Je weet niet precies hoe de ander is, of het klikt, hoe je op elkaar reageert, of je elkaar wel kunt vinden in het veld. Het is ontzettend fijn dat dit bij ons allemaal erg natuurlijk gaat. Joy en ik kunnen het goed vinden en er is zeker een goede klik. Je leert elkaar natuurlijk pas echt kennen als je in stress situaties zit en dan nog steeds een manier kunt vinden om het beste uit elkaar naar boven te halen, maar ik heb zo’n voorgevoel dat dit bij ons wel goed zit.

We kijken er ontzettend naar uit om in de eerste week van januari ons eerste toernooi samen te spelen en ons te gaan meten met de wereldtop. We hopen dat jullie ons in grote getale komen aanmoedigen en houdt onze social media in de gaten voor leuke acties!

Tot in Den Haag!

liefs,

Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!