Marleen en Joy schrijven

De kop is eraf!


Goedemorgen allemaal!

Voor degenen die erbij waren, dank jullie wel voor de ongelooflijke support. We kunnen niet anders zeggen dan dat we het zonder jullie nog spannender hadden moeten maken, jullie aanmoedigingen hebben enorm geholpen!

Wat een spannende wedstrijd was dit zeg. Ondanks dat we niet het gevoel hebben dat we onszelf moeten bewijzen, willen we graag laten zien wat we kunnen! Dat was misschien in de eerste set wel te zien. Joy was zeker de women of the match in dit geval. Waar ik mijn niveau niet neerzette in het begin van de wedstrijd pushte Joy me om beter te zijn. Gelukkig kregen we de smaak gauw weer te pakken en ging het ieder punt beter. We willen graag onze coach Wesley Pinheiro bedanken voor de rust en het vertrouwen in ons, onze krachttrainer Rik Proester voor onze sterke lichamen en B&B Healthcare voor de goede zorg!

We spelen zometeen onze volgende wedstrijd tegen Claes - Hughes (USA) om 12:20 op Centre Court! Komen jullie ons weer aanmoedigen? Liefs Joy & Marleen

#unstubbable #DelaBeachOpen #dela #beachvolleybal #Nederland #JoyStubbe #MarleenvanIersel #voorelkaar #Tokyo2020 #Tokio2020

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!