Marleen en Joy schrijven

Stalen zenuwen en poulewinst!

Goedemorgen allemaal!

Nou, dat was me toch weer een wedstrijdje he... Nogmaals voor degenen die erbij waren, dank jullie wel voor jullie steun. Wat is het toch heerlijk om in een stadion te spelen waar de energie zo lekker positief is! Zonder jullie zou het voor ons een stuk saaier zijn! Vonden jullie het weer spannend? Wij niet hoor.

Stalen zenuwen. De 'middle name' van Joy. Joy - stalen zenuwen - Stubbe #unstubbable

En oh ja, Marleen 'ace' van Iersel, die heb ik ook al een paar keer voorbij horen komen. Nee, zonder gekkigheid. Beachvolleybal is een mentaal spel. Ik ben ontzettend trots op Joy, hoe zij met haar 20 jaar zich door deze uitdaging heen slaat, zich niet uit het veld laat slaan en haar koppie koel houdt.

Voor mij voelt het erg fijn om mijn basisniveau weer neer te kunnen zetten. Het geeft me veel vertrouwen dat we met vier weken trainen al trots kunnen zijn op wat we op het Dela Beach Open neer hebben gezet. Het geeft me veel vertrouwen in de toekomst. Samen sterker, sneller en beter. Iedere dag weer. Er zit nog zoveel meer in. We hopen dat we jullie mee mogen nemen op onze reis. Blijven jullie ons volgen?

Vanmiddag om 12:20 spelen we 1/8 finales tegen Finland. Komen jullie ons weer aanmoedigen? Dat speelt zo lekker! Liefs, Joy & Marleen

#dela #DelaBeachOpen #beachvolleybal #JoyStubbe #MarleenvanIersel #Nederland

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!