Marleen en Joy schrijven

9e plek op de #DELABeachOpen en op naar Tsjechië!


Hallo allemaal!

Het DELA Beach Open zit er weer op. Wat was het een mooi toernooi. We zijn super enthousiast over de sfeer, muziek, aankleding en organisatie van dit toernooi. Want beachvolleybal in de winter is toch een beetje gek. Maar daar hebben we niets van gevoeld. De zomer en zon werd voor ons gevoel echt naar binnen gehaald! We willen TIG Sports, de Nevobo en DELA hier graag voor bedanken! Het was onwijs gaaf om hier te mogen spelen!

Een veelgestelde vraag is: zijn jullie tevreden met de 9de plek? Na een paar nachten slapen en wat goede meetings met onze coach Wesley kunnen we inmiddels antwoorden met een 'Ja'. We zijn voor nu tevreden met de 9de plek. We hebben nog maar 6 weken samen getraind maar hetgeen we neer hebben gezet geeft heel erg veel vertrouwen voor de toekomst. Ik heb ervan genoten om naast Marleen op het veld te staan. De energie die we tijdens de wedstrijd in elkaar naar boven haalden voelde super goed. We kijken kritisch naar wat de volgende keer beter kan maar voor nu zijn we erg blij met elkaar en onze samenwerking in en buiten het veld.

En nu? Op naar Tsjechië. As. woensdag vliegen we naar Praag, dan huren we een auto en rijden we naar Pehlrimov. We spelen hier een CEV Master. Nieuwe week, nieuwe kansen! We hebben erg veel zin om opnieuw te knallen. Nog meer wedstrijden met elkaar te spelen en te groeien als team! Blijven jullie ons volgen?

Onze website blijft up-to-date, via de links kun je makkelijk onze resultaten bijhouden en het wedstrijdschema opvragen!

Tot snel! Liefs, Joy & Marleen

#MarleenvanIersel #BenBHealthcare #DELA #DelaBeachOpen #Nederland #Tokyo2020 #beachvolleybal #voorelkaar #stubbe #vaniersel #JoyStubbe

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!