Marleen en Joy schrijven

12e plek in Tsjechië en nu op naar Brazilië!


Hallo allemaal!

We zijn weer terug met een korte update. Na de knallende wedstrijden in Den Haag vlogen we door naar Tsjechië voor een CEV Masters. Geen tropische bestemming maar ook hier was weer voor een indoor faciliteit gezorgd. Het was een bijzonder toernooi… Er werd erg creatief omgegaan met de locatie van de velden! Er was een tent opgezet waarin drie velden opgebouwd waren. We wonnen de eerste en tweede kwalificatie wedstrijd en stonden hiermee in het hoofdtoernooi. Voor ons weer een bevestiging dat we als pril team toch wel een goed basisniveau neer kunnen zetten.

Na de kwalificatie wedstrijden werd het pittig. We verloren nipt van Finland (maar de volgende keer pakken we ze echt!) en daarna van Tsjechië. Marleen had moeite met serveren in de lage tent waardoor we niet echt druk uit konden oefenen op de tegenstanders! Toch zijn we weer tevreden met het behalen van het hoofdtoernooi!

En nu? Nu zitten we in het vliegtuig naar Fortaleza. Wat een avontuur. We vlogen op de dag van de storm… Oeps! Flink wat vertraging dus en een veel langere reistijd! Maar ach… Als we uiteindelijk aankomen zijn we vast hartstikke blij. We gaan ’s middags meteen trainen en daarna voorlopig twee keer per dag. We hebben er onwijs veel zin in :-)

We hopen dat jullie ons avontuur blijven volgen en we houden jullie op de hoogte!

Liefs Joy & Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!