Marleen en Joy schrijven

Bom dia! Tudo bem?


Goedendag! Alles goed? Een berichtje vanuit Fortaleza! We zijn inmiddels aangekomen en een beetje geacclimatiseerd! Want wow, het is hier warm! Iedere dag zo’n 30 a 35 graden… En de zon... oi oi zoals ze hier zeggen! Maar gelukkig hebben we altijd onze zonnebrand bij ons. Zodra we opstaan smeren we ons goed in met Vision, daarmee zijn we goed beschermd tegen de Braziliaanse zon! Op dit moment smeren we factor 50 en de 50 Sport op ons gezicht maar we hebben ook een wat lichtere factor mee voor als we wat bruiner zijn geworden. We zorgen dat we altijd genoeg ruimte in onze koffer vrijhouden want we willen geen andere creme kopen als de Vision op is! We hebben de afgelopen dagen al veel getraind, een keer in de ochtend en een keer in de middag. We hobbelen dus twee keer per dag naar het strand!

We zitten in een appartementje wat we hebben gevonden via AirBnB. Het is een fijn plekje op 1 blok afstand van het strand in een veilige wijk. Het is een simpel appartementje maar we hebben alles wat we nodig hebben. Een fijn bedje, een zandbestendige douche en een goede keuken om gezond eten klaar te maken. Hier kunnen we de komende weken wel verblijven!

Er zijn hier fijne velden aan de zee waar we iedere dag kunnen trainen, er trainen ook veel Braziliaanse teams! Leuk hoor die gezelligheid. Er staan overal tentjes met kokosnoten, er fietsen mannetjes rond met broodjes en de nodige grapjes worden door onze trainers gemaakt. Het is een lekker ontspannen sfeertje waarin we hard kunnen werken en ruimte is om te groeien als team. We voelen ons iedere dag wat sterker worden. Fysiek zeker, maar ook mentaal gaan we iedere dag vooruit.

Binnenkort dus meer! Blijven jullie ons volgen?

Liefs Joy en Marleen!


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!