Marleen en Joy schrijven

Afzien met een kokosnoot :-D


Dat staat op de planning voor de komende weken! Voor de mensen die zich afvragen wat we nou eigenlijk 6 weken in Brazilie gaan doen?… Nou! Lees verder :-)

We beginnen morgen met het spelen van een toernooi op de Braziliaanse Tour. Best bijzonder dat we mee mogen doen omdat tot voorheen de Tour altijd gesloten was voor buitenlandse teams. Onwijs gaaf dat onze coach Wesley een wildcard heeft kunnen regelen voor ons! Maar het toernooi is een bijzaak. We blijven naast de wedstrijden die we spelen ook trainen om nog beter te worden.

We trainen zes dagen per week, twee baltrainingen per dag en vanuit Nederland hebben we contact met onze krachttrainer om ons fysiek zo sterk en fit mogelijk te maken. En verder?… Gezond eten en slapen.

We reizen over een paar weken door naar Joao Pessoa. Hier staat van 20 tot 25 Februari een toernooi gepland waar we ook aan mogen deelnemen. Na dat toernooi reizen we door naar Fort Lauderdale om daar te gaan knallen op de Major Series! We hopen daar weer een goed resultaat neer te zetten en vanuit daar weer door te groeien naar de rest van het seizoen.

Maar eerst hier. Fortaleza. Voor nu, welterusten :-)

Liefs Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!