Marleen en Joy schrijven

9e in Fortaleza, muito Obrigado CBV


Boa Noche!

We begonnen vanmorgen met de wedstrijd tegen Lili-Josi. Een ervaren en stug team dat regelmatig te vinden is op de World Tour. Het was erg winderig en het regende! Maar... Wel met 27 graden ;-) Ideaal om ook deze weersomstandigheden weer eens mee te maken.

Helaas verloren we de wedstrijd in twee sets. Het voelde vandaag alsof we een vrachtwagen door het zand moesten trekken. We vochten erg hard maar we speelden niet zo vrij als we eigenlijk kunnen. Uiteindelijk waren we zelf onze grootste tegenstander. We eindigen hier op een 9e plaats en zijn erg tevreden over de stappen die we individueel en als team weer hebben gemaakt.

Intussen blijven we vanaf hier hard werken om ons programma draaiende te houden! We vinden het erg verfrissend om alle keuzes zelf te moeten en mogen maken maar er komen ook een hoop verantwoordelijkheden kijken bij een zelfstandig team! We leren iedere dag weer bij en zijn nog steeds onwijs dankbaar voor de steun die we vanuit alle hoeken mogen ontvangen! De goede start is gemaakt maar we zijn er nog lang niet. We zoeken nog steeds naar een groep mensen die met ons naar Tokyo willen. Ook als particulier kun je bij ons instappen, we hebben een leuk programma voor je klaarstaan :-)

Nou, lekker slapen allemaal. Lichtje uit! Liefs, Joy en Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!