Marleen en Joy schrijven

Heel even wat anders... en weer aan de bak!

Hoi allemaal! We vinden het weer tijd voor een update :-D

We hebben na de laatste wedstrijd even diep moeten zuchten... Maar onze coach Wesley was erg positief. Met alles wat hij had gezien kon hij weer vooruit. Maar eerst was het tijd voor wat anders! We hadden zeker wat ontspanning nodig na het harde werken van de afgelopen weken. En dus gingen we erop uit! Wesley nam ons mee naar het meest beroemde waterpark van Brazilië, wauw. Wat was dat gaaf! We zijn even helemaal uit ons dak gegaan met zijn tweeën in het park! Daarna gingen we heerlijk uit eten en lekker slapen. De volgende dag waren we nog lekker vrij en besloten we even te relaxen op het strand, 's avonds lekker gezond te eten en op tijd weer te gaan slapen. Het was een heerlijk moment om even samen te ontspannen en op te laden voor de week. Want we hebben een hoop te doen.

We beginnen met het werken aan onze blok-verdediging. We zijn nog maar zo kort samen en Joy komt uit de verdedigende rol. Het is dus in de wedstrijden soms even zoeken naar de beste weg. Daarbij trainen we op de aanval in een moeilijke situatie maar om te voorkomen dat we in een moeilijke situatie komen gaan we ook werken aan een betere pass-set. Alles om het aan onze kant van het net zo sterk mogelijk te krijgen!

Ook op het mentale vlak zijn we hard aan het werk om beter te worden. Hoe functioneren we beter als team, hoe leren we elkaar beter kennen, wat hebben we van elkaar nodig in het veld? Op dit moment spelen we veelal op onze individuele kwaliteiten en zijn we aan het bouwen om steeds beter als team te functioneren. Iedere dag zetten we samen een stapje verder in de goede richting. En intussen... zijn we hartstikke trots op wat we iedere dag neerzetten! We kunnen oprecht zeggen dat we trots zijn op elkaar. We gaan 100% voor elkaar door het vuur en dat blijven we doen.

De komende weken blijven we hard trainen voor het toernooi in Joao Pessoa (21 - 25 februari) en Fort Lauderdale (27 februari - 4 maart). Voor nu, fijne dag en tot de volgende blog!

Liefs, Joy en Marleen

#MarleenvanIersel #JoyStubbe #DELA #Nederland #unstubbable #Tokyo2020 #voorelkaar #beachvolleybal

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!