Marleen en Joy schrijven

Hard work, works!


Een update vanuit het warme Brazilië…Ik kon het niet laten! We horen en zien dat het in Nederland op dit moment vriest, dus wij zijn extra dankbaar dat wij hier elke dag in het zonnetje mogen staan!

Wij hebben er hier intussen alweer een maand opzitten en de tijd vliegt. Het is fijn om op het punt te komen dat je het gevoel hebt dat je even ergens woont. We leven in het moment, dag voor dag, training voor training. Heerlijk om vol te kunnen focussen op trainen, eten, slapen, trainen, eten, slapen. We werken hard en zoals onze coach zegt: ‘Hard work, works’.

We gaan vooruit op onze individuele kwaliteiten, maar we merken ook vooral dat we elkaar steeds beter beginnen te vinden in het veld. We voelen aan wat de ander doet en dat maakt dat we meer op details kunnen trainen.

De jongens die ons elke dag helpen zijn trots en super gemotiveerd. Het niveau van de wedstrijden die we tegen ze spelen gaat elke week omhoog. We zijn aan elkaar gewaagd! We zullen ze gaan missen als we volgende week weer doorreizen naar Joao Pessoa.

In Joao Pessoa begint volgende week het tweede toernooi van de Braziliaanse tour. Wij mogen daar weer starten in het kwalificatie toernooi. Voor ons is dat de laatste week voorbereiding op het Swatch Major Series toernooi in Fort Lauderdale. We kwamen veertig punten te kort om daar in het hoofdtoernooi te starten. We zijn dus heel blij dat we een paar dagen geleden hoorden dat we de Wildcard hebben gekregen van de FIVB! Dat betekend dat we een dagje langer de tijd hebben om te wennen aan de omstandigheden in Florida. We hebben er ontzettend veel zin in en blijven jullie natuurlijk op de hoogte houden hoe alles gaat!

Liefs en een beetje warmte!

Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!