Marleen en Joy schrijven

Even voorstellen... Dit is Banana.

February 13, 2018

En nee... dat is geen grapje. Dit is Banana en vandaag zetten we hem even in het zonnetje. Banana is vaak op de achtergrond en erg bescheiden maar altijd gemotiveerd. Hij zorgt voor onze voeten door de velden nat te blijven maken. Hij geeft , ondanks zijn heupblessure, zand-vrije ballen aan de serveerders en vlakt de velden voor ons uit voor en na de training. We hebben het geluk om deze weken met Banana te mogen werken. Dank je wel voor je hulp Banana!

Liefs, Joy & Marleen.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow

Joy

Follow marleen

Recente berichten

January 21, 2019

Please reload

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!