Marleen en Joy schrijven

Even voorstellen... Dit is Flavio!


En Flavio heeft van alle jongens de meeste controle over de bal. Hij is de man die alle soorten ballen kan simuleren. Daar zijn we echt van onder de indruk! Hiernaast is het ook nog eens een persoon met een ontzettend warm hart. Voor en na elke training krijgen we een dikke knuffel van hem en geeft hij nog wat extra tips hoe we onze acties kunnen verbeteren.

Flavio heeft naast deze baan ook nog een baan als beveiliger bij een hotel. Hij heeft een lieve vrouw en ook nog een prachtig zoontje! Maar ondanks al die drukte staat hij iedere training op scherp. Hij is zelfs zo enthousiast dat hij met ons mee reist naar Joao Pessoa om ons daar ook nog aan te moedigen in het toernooi. Deze man is echt een topper en we zijn dankbaar dat we hem hebben ontmoet!

We hopen dat Flavio ons in de toekomst ook blijft helpen en gaan hem zeker missen als we weer naar Nederland gaan!

Liefs, Joy en Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!