Marleen en Joy schrijven

2x winst in de poule > morgen kwartfinale!


Hi allemaal! Even een korte update over vandaag. Zo weer lekker eten en dan naar bed want we moeten morgen weer aan de bak! We begonnen vandaag met de eerste poulewedstrijd tegen Antonelli/Carol. Een pittige tegenstander die het vorige toernooi in Fortaleza op hun naam schreef. Maar, we lieten ons hierdoor niet afschrikken. We gingen er vol tegenaan. Onze blok-verdediging ging goed en Marleen stond te bommen in de serve. De eerste set wonnen we overtuigend met 21-17. De tweede set kwamen Antonelli/Carol sterk terug en verloren we met 17-21. Maar in de derde set pakten we ons niveau uit de eerste set weer op en wonnen we met 15-13!

De tweede wedstrijd speelden we tegen Izabel/Renata. Een ervaren team dat al lang mee speelt op de Braziliaanse tour en dus een team om niet te onderschatten. De eerste set wonnen we met 21-15 maar in de tweede set zakte ons niveau weer even in. Aan het einde van de tweede set pakten we dit weer goed op en wonnen we met 22-20 de wedstrijd! We hebben een leuk filmpje op Facebook gezet van deze laatste punten! Goed, morgen weer een nieuwe dag! We spelen dan al de kwartfinales maar weten nu nog niet tegen wie en hoe laat... we houden jullie op de hoogte! Liefs, Joy


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!