Marleen en Joy schrijven

You win some, you learn some.

Hallo allemaal,

Na een half dagje rust een berichtje vanuit USA. De Major Series in Fort Lauderdale zijn voor ons helaas vroegtijdig geëindigd. De verwachtingen lagen denk ik bij ons beiden hoger dan een 17e plek maar daarmee zijn we niet minder tevreden met het resultaat wat we neer hebben gezet. We hebben een mooie wedstrijd gespeeld tegen Zwitserland waar we trots op zijn. Helaas konden we in de wedstrijden daarna niet dit niveau vasthouden.

De vraag is natuurlijk altijd hoe dat komt. In een wedstrijd gebeurt er zoveel dat het eigenlijk te moeilijk is om het op papier onder woorden te brengen. In het kort komt het erop neer dat we nog niet constant zijn in het neerzetten van het hoge niveau wat we kunnen halen. Hierdoor geven we een tegenstander teveel ruimte om terug te komen in een wedstrijd. We beseffen ons maar al te goed dat we beter kunnen en ook beter gaan worden dan wat we nu hebben neergezet, we zijn tenslotte nog steeds maar 4 volle maanden bezig. De honger naar meer is enorm.

We gaan zo nog een krachttraining doen en morgen even genieten van Florida. Zondag reizen we weer terug naar Nederland en zullen jullie komende week op de hoogte houden van wat er allemaal weer op het programma staat! We hebben heel wat leuks op de planning dus hou ons in de gaten!

Dank voor jullie aanmoedigingen en lieve steun,

Joy en Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!