Marleen en Joy schrijven

We zijn weer thuis! Uhm.. voor even dan…

Hi allemaal! We zijn weer thuis! We willen jullie even updaten over ons schema voor de komende maanden :-) Dan weten jullie een beetje wat je van ons kunt verwachten.

We hebben namelijk besloten om nog een paar weken terug te gaan naar Fortaleza om daar verder te trainen voor komend seizoen. We hebben in Nederland inmiddels een fijne trainingslocatie waar we altijd terecht kunnen dus daar ligt het niet aan (waarvoor grote dank aan de Gemeente Den Haag en Den Haag Topsport)! Maar als we mogen kiezen tussen binnen of buiten?… Dan toch liever buiten!

We vertrekken weer in de derde week van maart om begin april weer terug te vliegen naar Nederland. De stage zal er hetzelfde uitzien als de afgelopen maanden. Trainen, eten, slapen, eten, trainen, eten, trainen, eten en... slapen. We proberen deze stage weer wat momentjes voor jullie te filmen en jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat er gebeurt! 

Na de stage zijn we een paar dagen thuis en vliegen we naar Xiamen - China voor het 4-sterren toernooi van 18-22 april. Maar goed, nu dus even in Nederland. We hebben een hoop te regelen de komende twee weken. De agenda zit aardig vol. Voor een jetlag hebben we helemaal geen tijd! We hebben een aantal hele leuke afspraken op de planning staan (waar we jullie later heel graag meer over vertellen)!

Maar daarnaast zijn er een hoop praktische zaken die geregeld moeten worden voor de komende maanden. Hierbij kun je denken aan Visa voor China, vluchten en hotels voor de komende toernooien, een trainingsschema opstellen, kleding aanschaffen en bedrukken enzovoorts! Gelukkig hebben we een fijn team om ons heen wat hiervan het grootste gedeelte voor ons uit handen neemt.

En... hiernaast blijven we natuurlijk wel gewoon trainen. Het is fijn om weer met Rik Priester te kunnen werken aan onze kracht en de puntjes op de i te zetten met betrekking tot het schema wat we draaien in Fortaleza. Het is zo waardevol om goed af te blijven stemmen met elkaar! Dank je wel baas! Zo! Nu zijn jullie weer op de hoogte. Maar voor nu dus even hier! Thuis. Heerlijk.

Eigen bedje. Eigen dekens... Daar gaan we even optimaal van genieten!

Tot gauw!

Liefs, Joy en Marleen

#fivb #marleenvaniersel #nederland #JoyStubbe #MarleenvanIersel #DELA #Tokyo2020 #voorelkaar #beachvolleybal

Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!