Marleen en Joy schrijven

Good to be back!


Hallo allemaal! Daar zijn we weer met een update vanuit Fortaleza. De heenreis verliep gelukkig wat vlotter dan de vorige keer (lees: storm, vertraging, 32 uur, zucht) en met een dikke 12 uur reizen konden we weer in ons bedje in Fortaleza ploffen.

De volgende ochtend stonden we meteen weer op het zand met ons vertrouwde team. Dat was weer even pittig. De overgang van -2 graden naar trainen in 30 graden is niet mis. Ook de intensiteit van de trainingen ligt meteen erg hoog. Geen tijd te verliezen!

Pittig dus maar het is erg fijn om hier terug te zijn en weer op hoog niveau te kunnen trainen onder begeleiding van onze coach Wesley. We hadden allebei het gevoel weer terug te keren naar een fijne plek toen we via het basketbalveld naar ons beachveld liepen. En dat is het hier!

De zee, de hitte, de wind… de kokosnoten, de Brazilianen, de hartelijke ontvangst… De rust die we hier vinden is erg waardevol. We zijn de afgelopen twee weken in Nederland veelal met de zakelijke kant van ons programma bezig geweest (waarover later meer). Nu hoeven we ons alleen maar weer te richten op het beter worden. Alle ingrediënten zijn hier om weer het allerbeste uit onszelf te halen. En dat gaan we dan ook doen! Iedere dag weer, keihard knokken, voor elkaar!

We houden jullie vanaf hier weer op de hoogte van onze avonturen :-)

Blijven jullie ons volgen? Liefs, Joy en Marleen!


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!