Marleen en Joy schrijven

Wat doen we voor- tijdens- en na? TORQ!!


Sinds kort zijn wij een waardevolle samenwerking aangegaan met TORQ NL. Wij zijn super enthousiast hierover en willen jullie hier graag meer over vertellen!

Alle producten van TORQ zijn gemaakt van natuurlijke stoffen en zijn goed voor de maag. Ook zijn alle producten doping vrij. De producten die wij gebruiken zullen op ons verschillende momenten steun bieden.

TORQ Energy stoppen wij in onze bidons tijdens de training. Dit is een sportdrank met een hoge kwaliteit en elektrolyten, dat wil zeggen dat door deze samenstelling van de drank onze energie langzaam wordt afgegeven en wij beter een training kunnen volhouden. Onze favoriete smaak?? De frisse smaak... Black Currant!

TORQ Hypotonic gebruiken wij om tijdens de wedstrijd zo goed mogelijk te kunnen presteren, dit product helpt ons om onze vochthuishouding op peil te houden. Ook vult het de mineralen aan bij hoge temperaturen en overmatig zweten, dit voorkomt kramp.. Favorietje?? Lemon!

Ook de TORQ gels gebruiken wij tijdens wedstrijd momenten. De verhouding van de gels maakt dat energie extreem snel wordt opgenomen en je daarna lang van energie voorziet, dus als we bijvoorbeeld een energie dipje hebben kunnen we dit snel toenemen.

Met de grote keuze in natuurlijke smaken is er voor ieder wat wils 😉

De TORQ Recovery gebruiken we (zoals de naam natuurlijk zelf aan aangeeft) na volle inspanning om te herstellen. Binnen 15 minuten na een inspanning dit tot ons nemen helpt ons om al de helft aan voedingstoffen binnen te krijgen die we nodig hebt voor een goed en volledig herstel. Dit is erg belangrijk, zeker in het buitenland omdat we daar niet altijd beschikking hebben tot de voeding die we nodig hebben na een wedstrijd of training. Favo smaak?... Hier zijn de meningen over verdeeld binnen het team.. Joy: Cookie en Cream, Marleen: Banaan en Mango!!

Dit zijn de producten die wij op dit moment gebruiken en waar we erg tevreden over zijn. Ben je nieuwsgierig naar het volledige assortiment? Neem dan een kijkje op www.torq.fitness.nl

We willen TORQ graag bedanken voor het vertrouwen in ons team!

Samen zorgen we er voor de we op ons best zullen zijn in Tokyo 2020.

Liefs, Joy

Naast ons werkt TORQ nog samen met andere grote sporters zoals:

Jetze Plat (handbiker - para-olympier en para-triatleet),

Donald Hillebregt (triatleet),

Annemiek van Vleuten (wielrenster) en

Mia Ladies (schaatsteam).


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!