Marleen en Joy schrijven

Van China naar Turkije! #update #vanhiertotTokyo

Hi Allemaal! 

Het is weer even geleden dat jullie iets van ons gehoord hebben maar hier zijn we weer! We zijn zoals jullie weten twee weken geleden in China op de 5e plek geëindigd. We kijken met trots terug op dit toernooi en de goede wedstrijden die we hebben gespeeld. Maar ook met een gevoel van vechtlust.. want we kunnen nog beter! 

Na de week in China zijn we een korte week thuis geweest waarin we weer een hoop hebben geregeld voor de komende maanden! Misschien hebben jullie voorbij zien komen dat we een mannenteam hebben samengesteld om ons te ondersteunen en uitdagen in de trainingen en we hebben clinics georganiseerd voor... jullie! Wat leuk om jullie binnenkort te ontmoeten en samen te beachen! De clinics zitten nog niet helemaal vol dus schrijf je snel in!

Maar nu, deze week. We zijn intussen aangekomen in Turkije, in een plaatsje helemaal in het zuiden, Kizkalesi. Het was een lange reis om hier te komen (10 uur) maar we werden hartelijk ontvangen door de mensen in het hotel dat we hebben geboekt. Na een nachtje goed slapen zijn we vanmorgen op zoek naar een Gym gegaan... en die vonden we op het strand! 

We trainen vandaag twee keer en morgen ook. En dan... start het toernooi voor ons hier op donderdag! We hebben er weer super veel zin in. Spelen, vechten, leren en... vaak winnen! Kijken jullie weer met ons mee?

Liefs, Joy en Marleen 


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!