Marleen en Joy schrijven

Een update van Marleen !

Hallo!

Het is weer tijd voor een update! Na het toernooi in Itapema, Brazilië, hebben wij even een weekje rust gepakt. Het was een lange periode met een aantal toernooien achter elkaar en dan is het vaak goed om een herstelweek in te plannen zodat we ons fysiek en mentaal weer goed kunnen voorbereiden op het tweede deel van het seizoen! Het komt niet vaak voor maar dit seizoen hadden we een maand waarin geen toernooien gepland stonden en we dus zomaar een maand in ons eigen kikkerlandje waren! Omdat het bijna zomer was besloten we dan ook om voor de verandering eens niet naar Brazilië te verkassen, maar lekker thuis in ons eigen kikkerlandje te trainen. Op die manier zagen we onze vrienden en familie ook nog eens een keer! ;-)

In Brazilië hadden we een groep jongens die ons hielpen bij de trainingen. ‘Dat moet in Nederland ook kunnen!’, dachten wij. Via een oproep op Facebook hebben we (jonge) mannen uitgenodigd om een keer met ons mee te komen trainen. Aan de hand daarvan hebben we een groep samengesteld van jong tot iets minder jong ;) DANKBAAR zijn wij voor deze groep!! Deze jongens zijn aan ons gewaagd en zorgen ervoor dat wij elke dag weer op hoog niveau kunnen trainen en onszelf elke dag weer kunnen uitdagen. We zijn altijd op zoek naar nog meer versterking, dus mocht je deze blog lezen en denken: ‘Dat zou ik ook wel tof vinden en ik denk dat ik dat niveau wel heb!’ stuur ons dan een berichtje! :-D

​Twee weken geleden stond er weer een toernooi op het programma. Ostrava, Tsjechië was onze bestemming dit keer. Het harde werken van de weken daarvoor werd beloond, want we speelden een erg goed toernooi! We stevenden overtuigend af op de halve finale, maar door blessureleed verloren we uiteindelijk de kwartfinale en bleef het bij een 5de plaats.

Terug in Nederland luidde het advies van onze medische staf van B&B Healthcare: ‘Even pas op de plaats!’ Hierdoor moesten we de geplande toernooien in Polen en Portugal helaas laten schieten. Erg zuur, maar ook af en toe bij topsport horend. Dus weer terug naar het trainingsveld! De afgelopen twee weken stonden in het teken van herstellen, opbouwen en klaarstomen voor het EK in Nederland!

Komende week hebben we eerst nog een 5-sterren toernooi in Gstaad, Zwitserland. Hier gaan we zorgen dat we weer wat wedstrijdritme opdoen zodat we alles uit de kast kunnen halen tijdens onze eerste poulewedstrijden in Apeldoorn.

We spelen dinsdag 17 juli om 17.30u, woensdag 18 juli om 13.00u en om 18.30u op het marktplein in Apeldoorn. Komen jullie ons aanmoedigen? We hopen een echt oranje hol van de leeuw kunnen creëren voor de tegenstander! Dan zijn wij de leeuwinnen!

Liefs,

Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!