Marleen en Joy schrijven

Update: Start-up met Danny Rodriguez Wood

Hallo allemaal!

Het is weer tijd voor een update van onze voortgang :-)

De eerste maanden met onze nieuwe coach Danny Rodriguez zijn goed bevallen. In November kwam hij naar Nederland en maakte hij kennis met ons team. Onze krachttrainer, fysio en Danny zijn gelijk om de tafel gegaan om visies, ideeën en strategieën uit te wisselen. Gelukkig sloot dit allemaal goed aan op elkaar én ook op onze visie en konden we gelijk goed van start.

Na twee weken indoor zijn we gelijk vertrokken naar Tenerife, de thuisbasis van Danny. Hij heeft zijn eigen trainingsfaciliteit op het strand van Playa de las Vistas in Los Cristianos. Ondertussen hebben we al aardig wat weken daar doorgebracht en staan er nog een hoop tripjes die kant op gepland. Het begint al bijna te voelen als een tweede thuis.

Wanneer we in Nederland zijn hebben we een enthousiaste groep jongens om ons heen verzameld die ons afwisselend helpen tijdens onze trainingen. (Onze dank is groot jongens... We kunnen het niet vaak genoeg herhalen!) Op Tenerife heeft Danny zijn eigen jongens om zich heen verzameld die al jarenlang zijn trouwe helpers zijn. Op deze manier hebben wij altijd hoge tegenstand tot onze beschikking en worden we dagelijks gepusht om boven onszelf uit te stijgen.

Danny is een erg fanatieke trainer en coach. Hij is gepassioneerd over zijn vak en brengt dit ook op ons over. Hij weet ons vaak op de juiste manieren te triggeren. Dit resulteert in dat hij geregeld zelf ook nog wel eens in het veld springt om het ons moeilijker te maken :-)

Kortom, wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met Danny. We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met hem onze doelen op weg naar Tokyo gaan halen.

We vinden het onwijs leuk dat jullie ons nog steeds volgen en onze blogs lezen!

Zou je graag een blog willen lezen met een bepaald onderwerp? Of heb je een brandende vraag waar wij over kunnen schrijven? Laat dan een berichtje voor ons achter onder deze blog,

op Instagram of Facebook!

Liefs,

Marleen


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!