Marleen en Joy schrijven

TEAMKPN Sportfonds verlengt ondersteuning Team Stubbe & van Iersel richting Tokyo!


TEAMKPN Sportfonds heeft er opnieuw voor gekozen om ook in 2020 het beachvolleybal team Joy Stubbe en Marleen van Iersel te ondersteunen in hun weg richting de Olympische Spelen van Tokyo. Ed Bontrop ( TEAMKPN Sportfonds); “Stubbe en van Iersel, die hun programma buiten dat van de bond draaien, hebben de ondersteuning van partners om die reden hard nodig. Zij besloten om de aanvraag voor het Sportfonds opnieuw in te dienen. Met resultaat, want TEAMKPN Sportfonds heeft er voor gekozen de weg richting Tokyo af te maken met de dames”. “Wij zijn ontzettend blij met de keuze voor ons. Dit helpt ons zeker tot een optimale voorbereiding in aanloop naar de Olympische Spelen”, aldus Stubbe. Elk jaar stelt het TEAMKPN Sportfonds een bedrag beschikbaar aan meerdere sportprojecten. Een speciale beoordelingscommissie bepaalt onder welke projecten dit bedrag verdeeld wordt.

“Sinds wij eind 2017 onze eigen weg in zijn geslagen hebben we zowel binnen als buiten het veld heel hard moeten werken. We hebben een fantastisch team om ons heen gebouwd waar we ontzettend trots op zijn. Financieel blijft het altijd een uitdaging. Als dan een partner als TEAMKPN Sportfonds besluit ons nog een jaar te ondersteunen dan maakt me dat trots en geeft het me heel veel energie”, aldus van Iersel. Stubbe en van Iersel verblijven momenteel op het Canarische eiland Tenerife om zich onder de beste omstandigheden voor te bereiden op het wedstrijdseizoen. Tot eind juni kunnen er nog punten behaald worden voor de kwalificatie voor Tokyo. In maart start het seizoen weer met een World tour in Mexico. Wil je meer weten? Volg Stubbe van Iersel via hun social media kanalen of websites.

Instagram: @marleenvaniersel @joystubbe

Websites: www.marleenvaniersel.com www.joystubbe.com


Wij bedanken...

Voor het vertrouwen in ons team en de ondersteuning die zij ons willen bieden om topfit te zijn en te blijven!